Em fas enveja

on

Les frases dels últims dies són: “Em fas enveja”, “en el fons t’envejo”, “d’una manera o altra em fas enveja”. Són frases que he sentit que em deien, aquestes i totes les seves variants i de fet les agreixo, m’agraden. Això vol dir que el que faig no és tan desgavellat no?

Excepcional o normal

Bé, una cosa és que et faci enveja i l’altre fer-ho oi? Cert. De fet a mi em semblava increïble veure com la gent feia coses com aquestes. Quan la Montse marxava sola i ens enviava fotos perduda pel món o la Raquel es decidia a explorar europa sola encara que fos per una setmana. Gent increïble, gent normal.

I ara resulta que hi vaig jo, i a mi em sembla tot tant normal, normalet. Val sí, no és el que és típic, però explicant-ho descobreixes que és desig o pensament de més d’un. Aleshores, perquè no fer-ho? Doncs perquè no.

Fes-ho?

I clar, què espera la gent que em diu “em fas enveja”? que els contesti “fes-ho”? Doncs no. Jo no ho he fet quan he volgut, ni tant sols m’ha estat fàcil prendre la decisió. Saps quan temps fa que ho penso? Saps quantes fórmules he pensat? Doncs moltes. Fes-ho no. T’entenc, vols, no pots, tens coses, d’acord. Ho entenc. Jo també en tenia. No ho facis ara, no ho facis perquè ho faig jo, no ho facis per fugir, no ho facis perquè sí. Fes-ho perquè vols.

Quan

Jo no contesto mai fes-ho. El moment de fer-ho apareix. I si no apareix, pensa en ell, fes que passi. Bàsicament la resposta és simple. Si tens la oportunitat fes-ho. No ho facis ara, fes-ho quan puguis, quan surti la oportunitat, fes-ho i no busquis excuses que sempre en trobaràs. Explica-ho de la millor manera possible i assumeix que seràs criticat.

Per tant, no ho facis ara, jo només et dic que si vols fer-ho: fes-ho. Quan puguis, però mai, mai deixis de fer-ho per por. Que tenim una sola vida, que el temps passa molt depressa, no torna i si la vida no és per viure-la perquè coi és?

Una abraçada.

PS: Temores. Ernest Hemingway

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.