Descripció:
Recuperar el local i donar-li ànima a través d'una cuina d'arrels, tradicional, amorosa, casolana i de cassola. Guisats i plats del receptari popular posats a disposició del barri. Tradició solemne, de xup xup de cullera i de sucar molt pa, fricandó, cap i pota, escudella, ossobuco a la milanesa, galtes, macarrons i dos o tres entrepans de 10. Cuina lenta. D'altra banda, buscar el contrast amb l'agilitat, la improvisació, l'efímer, de temporada. Producte a la barra fresc, ostres, gambes, ceps, embotits ibèrics i algun plat cru fet a l'instant. Productes sense cap elaboració, nu, àgil, molt directe i molt fresc que contrasta amb l'altra cuina de guisat i habilitat. Tradició, informalitat, barri, naturalitat sense pretensions. Cuina amb ànima, senzilla i complexa.
Capipota
Fes la teva reserva
Nom
Quantes persones?
Data de reserva
Hora
Quan feu clic sobre el botó Reserva enviareu la informació de la vostra reserva al restaurant. El restaurant us haurà de confirmar la reserva que sol·liciteu.