Quant a

El projecte

Aquest projecte neix arran de la possibilitat de poder viatjar pel món coneixent cultures, identitats, persones, tradicions i per tant també les seves aficions i menjars tradicionals.

La idea és simple, guardar i mostrar al món què es menja al món. Sense cap pretensió especial, des del desconeixement total del món culinari, com a viatger habitual que es mou entre unes recomanacions i altres anar plasmant de mica en mica, el que provo, el que m’agrada, el com es fa i les meves impressions i sensacions de cada plat, de cada regió, de cada cultura.

Per què?

Perquè em ve de gust, perquè en tinc ganes perquè m’agrada.

Perquè viatjar és viure i com que menjar és un dels plaers més grans que tenim, compartir-lo és el mínim que em ve de gust fer.

Per qui?

  • per qui viatgi als països/regions que apareixen  a aquest blog i li vingui de gust provar algun plat
  • per qui vulgui tenir una referència més de recomanacions
  • per inspirar a qui el llegeixi
  • per invitar-vos a viure, a veure món, a tastar el món

Jo

Hola, sóc l’Albert. Vaig néixer a Igualada fa 35 anys i no em defineixo fàcilment perquè em costa trobar-me els adjectius. Prefereixo que la gent ho faci per mi tot i que reconeixo que es fer trampa. Avui en dia em diuen divertit, xarraire, rialler, tossut, garrepa i molts d’altres (que he filtrat 😉 )

L’Albert és l’Albert, fàcil oi? Curiós, amb ganes de veure coses noves, que necessita canvis, que la monotonia l’aixafa, que li agrada fer esport, que li agraden els reptes, provar noves aventures, que no li fa por fallar, que perd, que guanya, que riu, que disfruta, que viu. Bé, res d’especial, un més entre tots nosaltres em sembla.

La meva carrera profesional la tinc penjada al LinkedIn. Res, tot molt normalet.

Sóc un tio raro, ho sé. El que més envio pel Whatsapp son fotos de menjar, del que provo, del que hi ha. Sí, m’agrada. D’aquí neix el projecte, de convertir en públic allò que sovint ja faig en privat 😮 .

Espero que us agradi tot plegat.

Firma: un servidor (el de l’esquerra).